Toiminta

Freestyle

Suksikerho keskiviikkoisin klo 17:30 9.1.2019 alkaen.
Freestylekoulu torstaisin klo 17:30 10.1.2019 alkaen.

Lautakerhot

Temppukerho tiistaisin klo 17:30 8.1.2019 alkaen.
Lautakerho torstaisin klo 17:30 10.1.2019 alkaen.

Freestyle

Freestylekoulu

KuoSi  freestylekoulut on suunnattu 7-12 -vuotiaille laskijoille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan freestyle laskeminen. Osallistumisen edellytyksenä laskijalla on oltava peruslaskutaito hallussa. Freestylekoulussa pidetään yhdessä hauskaa ja opetetaan freestylen alkeet turvallisessa aikuisten ohjaamassa ryhmässä. Freestylekoulujen kauden kokonaisuus koostuu 10 opetuskerrasta, seuran tapahtumista sekä keväällä vietämme vielä freestylekoulun päätöstä. Mahdollista osallistua myös seuran järjestämiin kilpailuihin.

Freestylekoulun osallistumismaksu on 95 €, (freestylekoulumaksu sisältää KuoSi Freestyle ry:n jäsenmaksun mutta ei hissilippua).

Freestylekouluja pidetään Kasurilan Hiihtokeskuksessa torstaisin 17:30-19:00 10.1.2019 alkaen.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja
Timo Ryynänen
timo.ryynanen@codelab.fi
050 343 0892

Freestylekerho

Kuosin ohjaajat järjestävät Freestyle suksikerhoa viikoittain tammikuun alusta alkaen. Kerhossa viihdytään yhdessä parkissa ja halfpipessa ja opetellaan yhdessä uusia temppuja ja järjestetään sessareita ja muita tapahtumia. Kerho on tarkoitettu  Kuosin jäsenille. Edellytyksenä kerhoon on hyvät laskutaidot ja kokemusta hyppimisestä ja reilaamisesta.
Uudet jäsenet voivat tulla tutustumaan kerhoiltoina ennen seuraan liittymistä. Kerhoihin mahtuu mukaan rajallinen määrä osallistujia.

Lisätietoja
Aaro Ilmonen
aaro.ilmonen001@gmail.com

Freestyle valmennus ryhmä

Kuosin Valmennus ryhmä on tarkoitettu aktiivisesti Slopestylessä ja Halfpipessä kilpaileville seuran jäsenille. Harjoituksia pidetään viikottain talvikaudella Kasurilassa.

Lisätietoja Jere Asikainen

Lumilautailu

Lumilautakerho

Kuosin ohjaajat järjestävät lumilautakerhoa viikoittain tammikuun alusta alkaen. Kerhossa viihdytään yhdessä parkissa ja halfpipessa ja opetellaan uusia temppuja. Kerho on tarkoitettu Kuosin jäsenille. Edellytyksenä kerhoon et tarvitse kokemusta parkkilaskemisesta, vaan kiinnostusta ja halua hypätä hyppyreitä ja laskea reilejä. Peruslaskutaidot täytyvät kuitenkin olla hallussa. Uudet jäsenet voivat tulla tutustumaan kerhoiltoina ennen seuraan liittymistä. Kerhoihin mahtuu mukaan rajallinen määrä osallistujia.

Lisätietoja

Annika Olli
annika_emilia@hotmail.com

Temppukerho

Kuosin ohjaajat järjestävät Lumilauta temppukerhoa viikoittain tammikuun alusta alkaen. Kerhossa viihdytään yhdessä parkissa ja halfpipessa ja opetellaan yhdessä uusia temppuja ja järjestetään sessareita ja muita tapahtumia. Kerho on tarkoitettu  Kuosin jäsenille. Edellytyksenä kerhoon on hyvät laskutaidot ja kokemusta hyppimisestä ja reilaamisesta.
Uudet jäsenet voivat tulla tutustumaan kerhoiltoina ennen seuraan liittymistä. Kerhoihin mahtuu mukaan rajallinen määrä osallistujia.

Lisätietoja
Tuomas Jumppanen
tuomas.jumppanen@icloud.com