Toiminta

Avoimet sessarit

Kuosi järjestää Kasurilassa ja muissa sopivissa spoteissa kaikille avoimia sessareita. Sessareissa höylätään muutamaa obstaakkelia laskuvälineestä ja taitotasosta riippumatta samassa porukassa. Hyvästä tempusta tai asenteesta saattaa paukahtaa palkintoja, joten tule näyttämään hulluimmat veivaukset. Kun haluat mukaan rentoihin jameihin, niin ota KuoSin face ja insta seurantaan, niin teiedät missä ja milloin tapahtuu seuraavaksi. Näissä tapahtumissa tulee olemaan hauskaa… Tuu sinne missä tapahtuu.

Freestylekoulu

KuoSi freestylekoulut on suunnattu 7-12 -vuotiaille laskijoille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan freestyle laskemisen. Osallistumisen edellytyksenä laskijalla on oltava peruslaskutaito hallussa. Freestylekoulussa pidetään yhdessä hauskaa ja opetetaan freestylen alkeet turvallisessa aikuisten ohjaamassa ryhmässä. Freestylekoulujen kauden kokonaisuus koostuu 10 opetuskerrasta, seuran tapahtumista sekä keväällä vietämme vielä KuoSin kauden päätöstä. Mahdollista osallistua myös seuran järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin.

Freestylekoulun osallistumismaksu on 95 €, (freestylekoulumaksu sisältää KuoSi Freestyle ry:n jäsenmaksun mutta ei hissilippua).

Kouluun otetaan 10 ilmoittautumisjärjestyksessä ilmoittautunutta lasta. Ilmoittautumisen hyväksymisestä lähetään erillinen sähköpostiviesti, jossa on maksutiedot mukana.

Freestylekouluja pidetään Kasurilan Hiihtokeskuksessa

Keskiviikkoisin 18:00-19:30 17.1.2024 alkaen.

Freestylekouluja pidetään Kasurilan Hiihtokeskuksessa.

 

Ilmoittaudu Freestykekouluun

Lisätietoja
Timo Ryynänen
tryynanen@gmail.com
050 343 0892

Lumilautakoulu

KuoSi Freestylen lumilautakoulu on suunnattu 7-12 -vuotiaille lautailijoille, jotka haluavat oppia hyppimään, reilaamaan ja laskemaan lumikourussa. Osallistumisen edellytyksenä on oltava peruslaskutaito hallussa. Lumilautakoulussa pidetään yhdessä hauskaa ja opetetaan temppuilun alkeet turvallisessa kokeneiden laskijoiden ohjaamassa ryhmässä. Lumilautakoulujen kokonaisuus koostuu 10 opetuskerrasta, seuran tapahtumista sekä keväällä vietämme vielä KuoSin kaudenpäätöstä. Mahdollista osallistua myös seuran järjestämiin tapahtumiin ja kilpailuihin.

Lumilautakoulun osallistumismaksu on 60 €, (maksu sisältää KuoSi Freestyle ry:n jäsenmaksun mutta ei hissilippua).

Kouluun otetaan 10 ilmoittautumisjärjestyksessä ilmoittautunutta lasta. Ilmoittautumisen hyväksymisestä lähetään erillinen sähköpostiviesti, jossa on maksutiedot mukana.

Lumilautakouluja pidetään Kasurilan Hiihtokeskuksessa 5 kertaa Keskiviikkoisin 18.00-19.30 31.1.2024. Lisäksi kerholaiset pääsevät osallistumaan avoimiin sessareihin ja kauden päättäreihin huhtikuussa
Lumilautakouluja pidetään Kasurilan Hiihtokeskuksessa.

 

Ilmoittaudu Lumilautakouluun

Lisätietoja
Mika Kalilainen
040 8487596

Suksi Freeski SM kisat Slopestyle, Big Air ja Halfpipe

KuoSi isännöi Freestylen suksilajien SM-kisoja 2022 Kasurilan hiintokeskuksessa. Pistä twininpohjat rasvaan ja tule kisaamaan tai muuten fiilistelemään paikanpäälle.

Lumilautailun SM-kisat 2022

KuoSi isännöi lumilautailun SM-kisoja huhtikuun alussa 2022 Kasurilan hiintokeskuksessa.