Toiminta

Ilmoittaudu kerhoihin linkeistä aukeavalla lomakkeella.

Freestyle

Suksikerho keskiviikkoisin klo 18:00 -19:30 8.1.2020 alkaen
Freestylekoulu torstaisin klo 17:30 9.1.2020 alkaen

Lautakerhot

Lautakerho tiistaisin klo 18:00 -19:30 7.1.2020 alkaen
Temppukerho torstaisin klo 18:00 -19:30 9.1.2020 alkaen

Freestyle

Freestylekoulu

KuoSi  freestylekoulut on suunnattu 7-12 -vuotiaille suksilaskijoille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan freestyle laskeminen. Osallistumisen edellytyksenä laskijalla on oltava peruslaskutaito hallussa. Freestylekoulussa pidetään yhdessä hauskaa ja opetetaan freestylen alkeet turvallisessa aikuisten ohjaamassa ryhmässä. Freestylekoulujen kauden kokonaisuus koostuu 10 opetuskerrasta, seuran tapahtumista sekä keväällä vietämme vielä freestylekoulun päätöstä. Mahdollista osallistua myös seuran järjestämiin kilpailuihin.

Freestylekoulun osallistumismaksu on 95 €, (freestylekoulumaksu sisältää KuoSi Freestyle ry:n jäsenmaksun mutta ei hissilippua).

Freestylekouluja pidetään Kasurilan Hiihtokeskuksessa torstaisin 17:30-19:00 9.1.2020 alkaen.

Lisätietoja
Timo Ryynänen
timo.ryynanen@codelab.fi
050 343 0892

Suksikerho

Kuosin ohjaajat järjestävät Freestyle suksikerhoa keskiviikkoisin klo 18:00-19:30. Kerhossa viihdytään yhdessä parkissa ja halfpipessa ja opetellaan yhdessä uusia temppuja ja järjestetään sessareita ja muita tapahtumia. Kerho on tarkoitettu  Kuosin jäsenille. Edellytyksenä kerhoon on hyvät laskutaidot ja kokemusta hyppimisestä ja reilaamisesta.
Uudet jäsenet voivat tulla tutustumaan kerhoiltoina ennen seuraan liittymistä. Kerhoihin mahtuu mukaan rajallinen määrä osallistujia.

Lisätietoja
Aaro Ilmonen
aaro.ilmonen001@gmail.com

Freestyle valmennus ryhmä

Kuosin Valmennus ryhmä on tarkoitettu aktiivisesti Slopestylessä ja Halfpipessä kilpaileville seuran jäsenille. Harjoituksia pidetään viikottain talvikaudella Kasurilassa.

Lisätietoja Timo Ryynänen

Lumilautailu

Lumilautakerho

Osaatko jo laudalla laskemisen perusteet?
Kiinnostaisiko sinua parkkilaskeminen, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Tule mukaan lumilautakerhoon!

Kerhossa harjoittelemme parkkilaskemisen perusteita, joten aiempaa kokemusta parkkilaskemisesta et tarvitse. Huom. Kerhossa ei ole yläikärajaa. Harjoittelemme yhdessä Kasurilassa tiistaisin klo 18-19.30. Kokoonnumme aina aluksi kahvion eteen. Tunnistat ohjaajat mustista liiveistä, joissa on Kuosin logo. Erillistä kerhomaksua ei ole, riittää kun liityt seuran jäseneksi. Saat samalla muut seuran edut käyttöösi.

Lisätietoja

Krista Tikkanen
kristatikkanen94@gmail.com
050 4647753

Temppukerho

Kuosin ohjaajat järjestävät Lumilauta temppukerhoa viikoittain tammikuun alusta alkaen. Kerhossa viihdytään yhdessä parkissa ja halfpipessa ja opetellaan yhdessä uusia temppuja ja järjestetään sessareita ja muita tapahtumia. Kerho on tarkoitettu  Kuosin jäsenille. Edellytyksenä kerhoon on hyvät laskutaidot ja kokemusta hyppimisestä ja reilaamisesta.
Uudet jäsenet voivat tulla tutustumaan kerhoiltoina ennen seuraan liittymistä. Kerhoihin mahtuu mukaan rajallinen määrä osallistujia.

Lisätietoja
Tuomas Jumppanen
tuomas.jumppanen@icloud.com