Toiminta

Ilmoittaudu kerhoihin linkeistä aukeavalla lomakkeella.

Freestyle

Suksisessarit maanantaisin klo 18:00 -19:30 11.1.2021 alkaen
Freestylekoulu torstaisin klo 18:00 7.1.2021 alkaen

Lautasessarit

Lautasessarit tiistaisin klo 18:00 -19:30 12.1.2021 alkaen
Parkkisessarit keskiviikkoisin klo 18:00 -19:30 13.1.2020 alkaen

Freestyle

Freestylekoulu

KuoSi  freestylekoulut on suunnattu 7-12 -vuotiaille suksilaskijoille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan freestyle laskeminen. Osallistumisen edellytyksenä laskijalla on oltava peruslaskutaito hallussa. Freestylekoulussa pidetään yhdessä hauskaa ja opetetaan freestylen alkeet turvallisessa aikuisten ohjaamassa ryhmässä. Freestylekoulujen kauden kokonaisuus koostuu 10 opetuskerrasta, seuran tapahtumista sekä keväällä vietämme vielä freestylekoulun päätöstä. Mahdollista osallistua myös seuran järjestämiin kilpailuihin.

Freestylekoulun osallistumismaksu on 95 €, (freestylekoulumaksu sisältää KuoSi Freestyle ry:n jäsenmaksun mutta ei hissilippua).

Freestylekouluja pidetään Kasurilan Hiihtokeskuksessa.

Lisätietoja
Timo Ryynänen
timo.ryynanen@codelab.fi
050 343 0892

Suksisessarit

Kuosin ohjaajat järjestävät Freestyle suksisessareita keskiviikkoisin klo 18:00-19:30. Sessareissassa viihdytään yhdessä parkissa ja halfpipessa ja opetellaan yhdessä uusia temppuja ja järjestetään muita tapahtumia. Sessarit on tarkoitettu  Kuosin jäsenille. Edellytyksenä on hyvät laskutaidot ja kokemusta hyppimisestä ja reilaamisesta.
Uudet jäsenet voivat tulla tutustumaan ennen seuraan liittymistä.

Lisätietoja
Jimi Korhonen
040 8230710
jimikor30@gmail.com

Lumilautailu

Lautasessarit

Osaatko jo laudalla laskemisen perusteet?
Kiinnostaisiko sinua parkkilaskeminen, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Tule mukaan lautasessareihin!

Sessareissa harjoittelemme parkkilaskemisen perusteita, joten aiempaa kokemusta parkkilaskemisesta et tarvitse. Huom. Kerhossa ei ole yläikärajaa. Harjoittelemme yhdessä Kasurilassa tiistaisin klo 18-19.30. Kokoonnumme aina aluksi kahvion eteen. Tunnistat ohjaajat mustista liiveistä, joissa on Kuosin logo. Erillistä kerhomaksua ei ole, riittää kun liityt seuran jäseneksi. Saat samalla muut seuran edut käyttöösi.

Lisätietoja

Krista Tikkanen
kristatikkanen94@gmail.com
050 4647753

Parkkisessarit

Kuosin ohjaajat järjestävät Lumilauta parkkisessarit viikoittain tammikuun alusta alkaen. Kerhossa viihdytään yhdessä parkissa ja halfpipessa ja opetellaan yhdessä uusia temppuja ja järjestetään sessareita ja muita tapahtumia.  Edellytyksenä sessareihin seuran jäsenyys ja on hyvät laskutaidot sekä kokemusta hyppimisestä ja reilaamisesta.
Uudet jäsenet voivat tulla tutustumaan ennen seuraan liittymistä. Sessareihin mahtuu mukaan rajallinen määrä osallistujia.

Lisätietoja
Tuomas Jumppanen
tuomas.jumppanen@icloud.com